The Printer kan meer dan u denkt.

logo the printerAls altijd word ik weer hartelijk ontvangen door ‘de meiden’ van The Printer, Ingrid, Jolanda, Priscilla en Conny zijn de drijvende kracht achter het succes en een enorme verscheidenheid aan producten. En zoals op de tijdlijn op de gang is te zien sponsort The Printer het groene schoolplein van de Petrusschool en dat is … niet toevallig , bovendien staat het codewoord  ’groen schoolplein’ garant voor een korting van maar liefst 15 %.

Tussen de bedrijvigheid door vertelt Ingrid enthousiast: ”Ons werk is elke dag anders, afwisselend omdat wij verschillende opdrachtgevers hebben zoals mensen aan de balie, opdrachtgevers vanuit het bedrijfsleven of internetters die via onze Web Shop bestellen.” Ingrid vervolgd met een twinkeling in haar oog, uitdagend omdat we de bestelling op tijd willen leveren, dat doen we met een geolied team dat al meer dan 20 jaar succesvol samenwerkt, met weinig woorden verzetten we veel werk uiteraard van een afgesproken kwaliteit en daar zijn we trots op.”

Onze ervaring en creativiteit gewbruiken we om de klant zo goed mogelijk te bedienen, of het nu gaat om het afdrukken van een technische tekening, een mooi geboortekaartje, het tijdig kunnen versturen van een uitnodiging of in bijzondere gevallen het helpen van een buurtbewoner die haar huisdier kwijt is en een pamflet nodig heeft.”

Samengevat een ondernemend team, Ingrid somt al nadenkend nog een keer op: “ We zijn flexibel, toegankelijk, snel, vrolijk en hebben oog voor de klant, en dat allemaal tussen het afdrukken door roept Jolanda guitig.”

In 1983 opende we onze eerste vestiging aan de Dr. Kuiperstraat in Den Haag. Na 32 jaar groeit  The Printer gestaag, nu met 16 vestigingen in de randstad van Amsterdam tot Rotterdam en van Den Haag tot Utrecht. Een uitgebreide folder en een aantrekkelijke prijslijst laat zien waar The Printer toe in staat is. Van het kopiëren tot inbinden, van het bedrukken van posters, T-Shirts, mokken en tegels tot het maken van stempels en rollup banners.

We kunnen meer dan u denkt en leveren elke dag met een glimlach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s