Ben’s haarverzorging knipt voor het groene doel

 

 

Ben’s haarverzorging knipt voor het groene Doel. Samira de eigenaar van Ben’s :” Per knipbeurt staat mijn onderneming een bedrag af aan het groene plein, de schaar knipt zo aan twee kanten :)”. “Ik hoop dat mijn initiatief meer ondernemers aanzet een bijdrage te leveren aan het groene schoolplein”.

Vanaf 3 februari 2015  is het, totdat het schoolplein in 2016 klaar is, op woensdagmiddag en zaterdag groene schoolplein knip-dag  en iedereen is natuurlijk welkom. Kinderen, Papa’s en mama’s, opa’s en Oma’s. Wilt u op een andere dag een afspraak dan kan dat natuurlijk ook.

Hoe werkt ’t :

Noem het codewoord groenschoolplein en Ben’s staat een bedrag af aan het groene schoolplein. Eén telefoontje of een WhatsApp bericht wordt snel beantwoord en de afspraak staat.

Het is alweer 15 jaar geleden dat Samira de kappersschaar van haar vader Ben overnam.  Samira:”dat was toen een hele uitdaging, na vijftien jaar haarverzorging ben ik door de wol geverfd en ga elke dag met plezier naar mijn werk”

Met een brede lach zegt Samira dat de zon (Sunny)hier binnen altijd schijnt, knippen op afspraak met een kop koffie of een kop thee, een aangenaam gesprek ligt al snel in het verschiet.

Samira werkt samen met  Miriam en Anne en beheersen als geen ander het kappersvak of het nu om knippen of verven van uw haar gaat. Kom eens binnen wandelen en bekijk de aantrekkelijke prijslijst. Ben’s haarverzorging ligt schuin tegenover de Petrusschool Op de Martin Campslaan 283 binnen 50 meter loopafstand.

 

 

Telefoon 070-3932929                Whatsapp 06-48929336

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s