De Petrusschool te gast bij de Verkeersfabriek

HR groep nieuwInnovations on the Move is de kracht en het motto van de HR Groep.

Steeds meer steden en dorpen schakelen over op Smartcity concepten waarin het gebruik van de openbare ruimte wordt digitaliseert. Toch is het vinden van het adres (Wayfinding) geen vanzelfsprekendheid. Reizen in een duidelijke en prettige omgeving biedt al snel het gevoel van comfort (Streetcare). Als ontwikkelaar en beheerder van openbare ruimte heb je de feitelijke vertaling van de buitenruimte altijd binnen handbereik nodig (Trafficcontrol)

Way finding , Street care en Traffic control spelen een steeds belangrijkere rol binnen uw eigen leef, beweeg en werkomgeving.

HR Groep is daarvan doordrongen en is constant op zoek deze en andere verkeersconcepten te ontwikkelen en uw vraag het comfort van de concrete oplossing te bieden, degelijk, snel en op maat gesneden. Kortom een eigentijds ambacht herontdekt in 2008.

Aandacht voor nieuwe generaties

Éen van de thema’s op het groene schoolplein is verkeer, Charles Goddijn, lid van het management team, vindt een veilig plein om op te kunnen oefenen een goed initiatief en denkt en doet mee in het tot stand komen van een mooi plein.

Sommige gezegden blijven actueel en dat geld ook voor  jong geleerd is oud gedaan. Kinderen van basisscholen worden opgeleid in de actuele verkeersregels. HR Groep is er van overtuigd dat jonge mensen willen ontdekken en nieuwsgierig zijn en dat goed opgeleide jonge mensen zich veiliger en behoedzamer door het verkeer bewegen.

Goddijn zegt daarover: ” Ik wil daar namens ons familiebedrijf graag aan bijdragen en biedt daarom een educatief programma in onze Verkeersfabriek, theorie en praktijk gaan zo hand in hand. Een aantal mogelijke programmaonderdelen tijdens het bezoek zijn:  Hoe een verkeersbord wordt gemaakt, ontwerp je eigen verkeersbord voor op het schoolplein en spijker je kennis bij in de verkeersquiz. Het mooiste ontwerp wordt een nieuw verkeersbord op het groene schoolplein, door HR Groep geproduceerd, dat is meer dan een glimlach waard, we doen het graag.”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s